EQUI-RENSKE

PASSIE VOOR PAARDEN

Instructie


Ik ben een Orun gediplomeerd instructrice en heb de afgelopen jaren aan veel verschillende ruiters lesgegeven. Van jong tot oud en van recreatieruiter tot wedstrijdruiter, ik geef iedereen met evenveel plezier les. Ook al rij ik zelf momenteel voornamelijk op friezen, ik heb met allerlei rassen ervaring en geef dan ook aan ieder ras les.
In mijn lessen staat het plezier van zowel ruiter als paard(pony) voorop en ik probeer iedere ruiter op zijn eigen niveau het beste uit zijn paard te laten halen op basis van vertrouwen en wederzijds respect.
In de omgeving Eindhoven/Tilburg/de Kempen kom ik graag naar u toe, maar het is ook mogelijk om bij mij aan huis te lessen.

Training


Heeft u te weinig tijd om uw paard voldoende te trainen, of wilt u graag dat uw paard zadelmak wordt gemaakt of verder doorgereden wordt of durft u het bijvoorbeeld niet aan om de eerste buitenritten zelf met uw paard te maken dan kan ik u hierbij helpen.
Dit kan zowel op de eigen stal(als dit qua afstand haalbaar is) maar u kunt het paard ook bij mij op stal in training zetten.

Zadelmak maken doe ik samen met Niels Schellekens en hiervoor gebruiken wij Paardenpension Fancy Farm in Hoogeloon als vaste locatie. Niels is een vriendelijke rustige ruiter die momenteel Z1 dressuur rijdt met mijn oude wedstrijdpaard Marc BV
Niels lest ook bij mijn instructrice Jenny Veenstra en hierdoor zitten wij mooi op 1 lijn qua rijden wat zeker voor de jonge paarden erg belangrijk is.

Uitbrengen in de sport


Ik kan uw paard naast trainen ook in de sport uitbrengen, bijvoorbeeld voor de ervaring, Sportpredikaat of verkoop.